Nie mam żadnych informacji, ale bardzo w to wątpię. Jeśli sprzedaż się nie poprawi, nie sądzę, żebyśmy zbyt długo widzieli Chargery EV. Decyzje korporacyjne zależą od liczb, wyników. Trudno myśleć, że sytuacja ze sprzedażą Charger EV się zmieni.
Charger Daytona może doczekać się bardziej ograniczonej produkcji w ciągu najbliższych kilku lat, ale nie sądzę, żeby został całkowicie anulowany. Zbyt dużo zainwestowano. To nie tylko model, to cała, wielomiliardowa fabryka akumulatorów, która go zaopatruje.Nie mam żadnych informacji, ale bardzo w to wątpię. Jeśli sprzedaż się nie poprawi, nie sądzę, żebyśmy zbyt długo widzieli Chargery EV. Decyzje korporacyjne zależą od liczb, wyników. Trudno myśleć, że sytuacja ze sprzedażą Chargerów EV się zmieni.
Osiągi nie są tu problemem. Nawet hejterzy z YouTube'a mówią, że samochód jest bardzo szybki i szybszy niż Hellcat poprzedniej generacji. Po co więc wydawać pieniądze na dodawanie droższego wykończenia, skoro obecna cena jest już problemem? Założę się, że tracili pieniądze na sprzedaży RT, więc ją anulowali. Założę się też, że nie zarabiają na Scat.
Myślę, że w momencie, gdy ICE Charger zacznie się sprzedawać, EV zostanie anulowany.Szkoda, ale miejmy nadzieję, że architektura 800V w odpowiednim czasie trafi do samochodów elektrycznych z 2027 roku lub później, miejmy nadzieję, że gdy modele IC wzbudzą na nowo zainteresowanie nową platformą. To naprawdę wstyd, biorąc pod uwagę, jak źle przebiegła premiera, ponieważ ten samochód, jak na ironię, wprowadził mnie w świat samochodów elektrycznych. Nie ma na rynku "sportowych coupe" EV i z liczb wynika, że popyt jest niski, pomimo jego atrakcyjności dla niewielu z nas, którzy doceniają tę próbę.
Przykro mi, okno zamówień o ograniczonej produkcji zostało zamknięte, a zamówienia na ten najrzadszy z modeli Mopar o wysokich osiągach zostały już dostarczone.Ten post pochodzi z 5 marca, czy oni wciąż go produkują?
Haahahhahahahahahahahahah!Przykro mi, okno zamówień o ograniczonej produkcji zostało zamknięte, a zamówienia na ten najrzadszy z wysokowydajnych modeli Mopar zostały już dostarczone.
View attachment 3189
Marzec tak, 2025 nie.Ten post był z 5 marca
...
Cóż, to najbardziej obłudna rzecz, jaką czytałem od dłuższego czasu.Obecna administracja jest przyjazna dla wyboru konsumentów
Czy oni też odwołali Scata? Nie słyszałem o tym.No cóż. W końcu się stało.